INDUSTRIJSKA I GARAŽNA VRATA

Garažna vrata, kao najveći pokretni elemenat na Vašoj kući, poslovnom ili skladišnom objektu, postavljaju visoke zahteve za atraktivnošću, a pre svega funkcionalnošću jer moraju zadovoljiti potrebe za čvrstinom, jednostavnim rukovanjem, da su korisna i da traju godinama. U našoj ponudi su tri načina izrade garažnih vrata, široko rasprostranjenih zahvaljujući svojim dobrim osobinama i kvalitetu.

Alu vrata sa podelom u prečkama

Alu garažna vrata sa prečkama

Segmentna vrata

Segmentna garažna vrata su dizajnirana tako da štede prostor. Podižu se vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza vrata slobodnim uz veliku fleksibilnost po pitanju dimenzija otvora. 

Garažna vrata se prave od segmenata (panela) debljine 4cm. Paneli su ispunjeni poliuretanskom penom zbog bolje termo izolacije i zadihtovana su gumom. U ponudi su dve vrste segmentnih panela: model linije i model kocke. Standardna boja je bela ali se rade i u drugim bojama uz doplatu i na zahtev kupca.

Segmentna vrata panel kocka Segmentna vrata panel linije
Segmentna garažna vrata

Rolo vrata

Rolo garažna vrata se koriste za zatvaranje velikih otvora gde segmentna vrata nisu odgovarajuća. Najčešću upotrebu predstavljaju garažna vrata i vrata za zatvaranje komercijalnih prostora. Glavna prednost rolo vrata u odnosu na segmentna je to da su ograničenja za montažu manja, a prvenstveno po pitanju dubine prostora.

Alu rolo garažna vrata