INDUSTRIJSKA I GARAŽNA VRATA

Garažna vrata, kao najveći pokretni elemenat na Vašoj kući, poslovnom ili skladišnom objektu, postavljaju visoke zahteve za atraktivnošću, a pre svega funkcionalnošću jer moraju zadovoljiti potrebe za čvrstinom, jednostavnim rukovanjem, da su korisna i da traju godinama. U našoj ponudi su tri načina izrade garažnih vrata, široko rasprostranjenih zahvaljujući svojim dobrim osobinama i kvalitetu.

Alu vrata sa podelom u prečkama

Alu garažna vrata sa prečkama

Segmentna vrata

Segmentna garažna vrata su dizajnirana tako da štede prostor. Podižu se vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza vrata slobodnim uz veliku fleksibilnost po pitanju dimenzija otvora. 

Garažna vrata se prave od segmenata (panela) debljine 4cm. Paneli su ispunjeni poliuretanskom penom zbog bolje termo izolacije i zadihtovana su gumom. U ponudi su dve vrste segmentnih panela: model linije i model kocke. Standardna boja je bela ali se rade i u drugim bojama uz doplatu i na zahtev kupca.

Segmentna vrata panel kockaSegmentna vrata panel linije

Rolo vrata

Rolo garažna vrata se koriste za zatvaranje velikih otvora gde segmentna vrata nisu odgovarajuća. Najčešću upotrebu predstavljaju garažna vrata i vrata za zatvaranje komercijalnih prostora. Glavna prednost rolo vrata u odnosu na segmentna je to da su ograničenja za montažu manja, a prvenstveno po pitanju dubine prostora.