PVC PROZORI

Naši pvc prozori obezbeđuju:


  • NOVČANU UŠTEDU KROZ SMANJENE TROŠKOVE GREJANJA I HLAĐENJA
  • BESKOMPROMISAN KVALITET NEMAČKIH VEKA PROFILA
  • ENERGETSKU EFIKASNOST ZAHVALJUJUĆI NISKOEMISIONOM STAKLU
  • POVEĆANU SIGURNOST KORIŠĆENJEM MEHANIZMA SA VIŠE TAČAKA ZATVARANJA
  • SMANJEN NIVO BUKE KOJI SE DOBIJA PUNJENJEM STAKALA ARGONOM
pvc prozori

Čvrstina, toplotna izolacija i zaštita od buke ono su što svaki pvc prozor mora nuditi. Sistemi sa nekoliko komora osiguravaju da svojstva prozora budu kvalitetna, dok zatvaranje na nekoliko mesta osigurava Vas i Vaš dom od provala i nasilnog otvaranja. Zastakljivanje se vrši sa unutrašnje strane u različitim varijacijama stakala koja pored estetskog izgleda daju prozoru dodatnu zaštitu.

Prilikom naručivanja Vaših novih prozora, trebate imati u vidu broj krila otvaranja prozora (jednokrilni, dvokrilni, višekrilni ili klizni), materijal, kao i tip profila od kojeg će prozori biti izrađeni.

Svi naši pvc prozori se standardno isporučuju sa:

  • Okovima sa pet tačaka bravljenja i višegodišnjom garancijom na desetine hiljada otvaranja-zatvaranja, kao i
  • Hoppe Secustik sigurnosnom ručicom za dodatnu protivprovalnu zaštitu sa garancijom od 10 godina.
pvc prozori sa sigurnosnim okovom
hoppe garancija

Sigurnost na prvom mestu

Zahvaljujući sigurnosnim elementima koje ugrađujemo, svaki naš prozor ispunjava RC1 evropski standard o bezbednosti.

PVC PROZORI U BOJI

Veka profili su standardno dostupni u klasičnoj beloj, kao i u više od 50 drugih atraktivnih boja. Od modernih, prigušenih tonova do živopisnih trendi boja i veoma realnim imitacijama drveta. Naši pvc prozori su veoma jednostavan način da ostvarite svoje dizajnerske ideje. Možete imati sve prozore u jednoj boji ili možete izabrati da imaju različite boje iznutra i spolja. Postoji takav širok spektar dizajnerskih mogućnosti da će se Vaši pvc prozori skladno uklapati sa arhitekturom bilo koje zgrade.

Laminirane folije kojima su presvučeni pvc profili su visoko otporne na UV zračenje i različite klimatske uslove, otporne su na udarce, ogrebotine i lako se čiste. Kao rezultat toga, Vaši pvc prozori nastavljaju da izgledaju dobro decenijama jer mogu odoleti vetru i bilo kojim vremenskim nepogodama, a da ne izgube intenzitet boje.

pvc prozori u boji
aluminijum pvc prozori presek

Aluminijum pvc prozori

Aluminijumski eksterijer paneli (obloge) dodatno proširuju lepezu opcija dizajna boja. Paneli mogu biti eloksirani ili plastificirani u bilo kojoj Ral boji. Kada se postave spolja na okvir i krilo prozora, oni objedinjuju estetski izgled aluminijuma i tehničke prednosti pvc profila. Stoga su oni najekonomičnije rešenje kada je u pitanju ispunjavanje najviših dizajnerskih, estetskih i standarda komfora.